fbpx

No products in the cart.

Prelomové fotovoltické panely AIKO tvoria budúcnosť fotovoltiky

Predstavujeme fotovoltické panely, ktoré prekonávajú všetky ostatné na trhu. Sú výsledkom viac ako 1 000 patentov a prinášajú revolučné riešenia v oblasti fotovoltiky. S nadšením vám preto oznamujeme, že D&D Energy rozširuje spoluprácu s prémiovou značkou fotovoltických panelov AIKO.

Prelomové technológie, vyššia účinnosť a dlhšia životnosť

Fotovoltické panely AIKO, ktoré máme v D&D Energy už v predaji, majú najvyššiu účinnosť na trhu, a to až 23,6 %. Tieto vysokovýkonné panely dosahujú špičkovú účinnosť predovšetkým vďaka použitiu solárnych článkov ABC (All-Back-Contact) vyvinutých priamo spoločnosťou AIKO. S tým súvisí aj ich extra príťažlivý dizajn.

celočierny dizajn fotovoltických panelov AIKO

Všetky elektrické kontakty sa nachádzajú na zadnej strane solárneho článku, čo zvyšuje účinnosť konverzie svetla na elektrinu a vytvára krásny celočierny dizajn. 

Radi by sme vám predstavili sériovo vyrábaný panel s najvyššou účinnosťou na svete, až 23,6 %. AIKO Neostar 2P s výkonom 470 W a ročnou degradáciou pod 0,35 % môžete mať doma ihneď. Dokonca aj s prémiovou zárukou 15 rokov na celý produkt a 30 rokov na výkon. 

Nevšedným dizajnom vás očarí panel AIKO Neostar 2S FullBlack s účinnosťou 22,6 % a vysokou teplotnou odolnosťou. Dokonale spája vysoký výkon s elegantným dizajnom. Vďaka kompletne čiernemu vyhotoveniu má luxusný vzhľad a harmonicky zapadne do rôznych architektonických štýlov. 

S fotovoltickými panelmi od spoločnosti AIKO si môžete byť istí zásahom do čierneho, veď investujete do špičkovej technológie, ktorá je okrem vysokej účinnosti a moderného dizajnu výnimočná aj dlhou životnosťou.

Firma AIKO získala za využívanie architektúry zadného kontaktu niekoľko prestížnych cien

Rovnako spoločnosť ocenili aj za fotovoltické panely dosahujúce výkon až 620 W. Pri účinnosti 24 % je to výrazne nad priemerom. Technologickú dokonalosť a estetiku produktov od AIKO Solar uznalo aj ocenenie Red Dot Design Award 2023. Inovatívna konštrukcia, vysoká účinnosť i technológia ABC eliminujúca tiene od mriežkových liniek a umožňujúca čistý a moderný vzhľad robí z panelov AIKO ideálne komponenty do rôznych stavebných projektov. Dnes môžete mať vďaka D&D Energy fotovoltické panely s maximálnou účinnosťou, moderným dizajnom, celočiernym vzhľadom, dlhou životnosťou a prémiovou zárukou aj vy.

Chcete byť medzi prvými, ktorí si zaobstarajú najmodernejšie fotovoltické panely na trhu? Na sklade na vás čakajú 470 W500 W panely značky AIKO. Sledujte nás a buďte informovaní o všetkých novinkách!