fbpx

No products in the cart.

D&D Energy na výstavisku INCHEBA EXPO v Bratislave: veľtrh CONECO RACIOENERGIA 2024

V dňoch 20. až 23. marca sa uskutočnil veľtrh energetickej efektívnosti CONECO RACIOENERGIA 2024, počas ktorého tím spoločnosti D&D Energy odprezentoval novinky zo sveta solárnej energie. Išlo o jedinečné podujatie. Významný medzinárodný veľtrh stavebníctva CONECO sa prepojil s medzinárodným veľtrhom energetickej efektívnosti RACIOENERGIA. Podujatie tak ponúklo riešenia nielen pre stavbu, rekonštrukciu a interiérový dizajn, ale aj pre šetrenie energie. 

Účasť D&D Energy na jedinečnom podujatí

Na veľtrhu CONECO RACIOENERGIA 2024 sme odprezentovali novinky zo sveta solárnej energie. Okrem iného sme predstavili verejnosti najvýkonnejší fotovoltický panel s výkonom 580 W vyrobený najmodernejšou technológiou TOPCon N-type, ktorá zlepšuje efektívnosť fotovoltických panelov. Na výstavisku sme úspešne upriamili pozornosť na fotovoltický panel značky Ja Solar (580 W), ktorý je aktuálne s maximálnou účinnosťou 22,5 % panelom s najväčším výkonom na Slovensku. Vysokovýkonný fotovoltický panel vyniká spoľahlivosťou, cenovou dostupnosťou a dizajnom. Sme hrdí na to, že fotovoltický panel s aktuálne najvyšším výkonom na Slovensku priniesla na trh práve spoločnosť D&D Energy.

Ako v D&D Energy spomíname na CONECO RACIOENERGIA 2024

Na veľtrhu stavebníctva a energetickej efektívnosti sme sa predstavili s najväčším stánkom s fotovoltikou. Na 150 m2 sme odpovedali na otázky stoviek ľudí, ktorí o fotovoltike uvažujú. Teší nás vysoká návštevnosť výstavy. Je dôkazom toho, že ľudí trvalo udržateľné riešenia a ekologický spôsob života zaujímajú stále viac. 

Výstava CONECO RACIOENERGIA 2024 neslúžila primárne na podporu predaja, ale ako možnosť poradiť tým, ktorí rozmýšľajú o vhodnom riešení pre domácnosť alebo firmu. Účasť na veľtrhu nám však priniesla možnosť nadviazať nové kontakty s potenciálnymi zákazníkmi a položiť základy výhodným spoluprácam. 

Ak vás zaujíma, ako veľtrh CONECO RACIOENERGIA 2024 prebiehal a ako vyzeral stánok D&D Energy, pozrite si fotogalériu priamo z výstaviska.

Sme radi, že sme sa mohli zúčastniť jedinečného podujatia na výstavisku INCHEBA EXPO v Bratislave a predstaviť novinky zo sveta solárnej energie a fotovoltiky. Rovnako sme vďační za možnosť prezentovať našu víziu aj v Teleráne, kde sme mali živý vstup priamo z výstaviska. Vidieť ste nás mohli aj v hlavnom spravodajstve TV Markíza a JOJ. Informovali sme verejnosť o bezpečnostných prvkoch fotovoltických elektrární, ale aj o elektromobilite, zelenej elektrine a obnoviteľných zdrojoch energie. 

Zaujíma vás fotovoltika?

Pri inštalácií fotovoltických panelov používame konštrukciu od nemeckého výrobcu Voestalpine, ktorá má jedinečný systém pripájania. Montáž na klik je veľmi jednoduchá a efektívna. Odporúčame ju na inštaláciu lokálnych zdrojov na rovné strechy s orientáciou východ – západ a so sklonom 10 %. Naša spoločnosť je oficiálnym distribútorom pre značky GoodWe, Ja Solar, Soluna, Tigo, Phono Solar a Voestalpine. Odolné a účinné fotovoltické panely týchto značiek môžete mať čoskoro na streche vášho domu aj vy. Stačí nás kontaktovať.