fbpx

Fotovoltické panely: poradíme vám, ako sa (ne)nechať oklamať

Vstúpte do sveta fotovoltiky so spoľahlivým partnerom, ktorý vám otvorí dvere k trvalo udržateľnému energetickému riešeniu. S D&D Energy si môžete byť istí, že budete platiť len za to, čo skutočne dostanete a čo bude mať naozajstný vplyv na váš domov, rozpočet a životné prostredie. Ak chcete mať na streche tie najvýkonnejšie fotovoltické panely na trhu a zároveň nič neplatiť dopredu, kontaktujte nás.

Jedinečný prístup D&D Energy k budovaniu fotovoltiky

Ak investujete do fotovoltických panelov, investujete do budúcnosti. Čo vám nasledujúce roky s fotovoltikou prinesú?

fotovoltické panely na streche budovy

Znížia sa vaše náklady na energiu a prispejete k udržateľnosti životného prostredia. Konkurencia v budovaní fotovoltiky je však veľká a vyznať sa v množstve spoločností môže byť ťažké. Preto sme tu my – D&D Energy.

Existuje veľa rizík a obáv, ktorým musia zákazníci čeliť, keď si vyberajú partnera na fotovoltiku. My si stojíme za tým, že sme iní a náš prístup k budovaniu fotovoltiky je jedinečný.

Platíte za to, čo máte skutočne na streche

Základnou myšlienkou nášho jedinečného prístupu k budovaniu fotovoltiky je, že platíte len za to, čo vám skutočne vybudujeme.

Fotovoltické panely nainštalujeme na vašej streche na základe vašich potrieb a špecifikácií. Dopredu však neplatíte nič. Nemusíte sa obávať žiadneho zavádzania alebo že by ste zaplatili za niečo, čo nakoniec na svojej streche neuvidíte. Naším cieľom je zabezpečiť, aby každý klient dostal presne to, čo si objednal, a aby to čo najlepšie zodpovedalo jeho potrebám.

Referencie spokojných majiteľov fotovoltiky

Za kľúčovú pokladáme dôveru medzi firmou a zákazníkmi. Preto pravidelne zdieľame referencie od spokojných majiteľov fotovoltických panelov, ktorí si ako partnera na budovanie fotovoltiky vybrali D&D Energy.

Skúsenosti a príbehy našich klientov nájdete na našom webe. Môžete sa tak presvedčiť o kvalite našich služieb, ale aj o tom, aký vplyv môže mať fotovoltika na váš život. Ak sme vám pomohli s inštalovaním fotovoltiky na vašej streche, zanechajte nám recenziu

fotovoltické panely na streche domu

Rovnako sa snažíme robiť osvetu, čo sa týka zelenej energie, o čom vás presvedčí náš blog. Pravidelne pridávame informácie o fotovoltike a využití solárnej energie, a môžete sa tešiť aj na konkrétne riešenia, ktoré sme aplikovali v praxi.

Pomôžeme vám získať fotovoltické panely bez starostí a bez vystavenia sa zbytočným rizikám. S naším jedinečným prístupom si môžete byť istí, že vaša investícia do fotovoltických panelov bude investíciou, ktorá sa vyplatí a ktorá sa vám vráti. Navyše máme pre vás aj jedinečnú možnosť okamžitej dotácie.

Dotácie na fotovoltiku pre Bratislavský kraj

Využitie možnosť dotácie na vaše fotovoltické panely v maximálnej hodnote až 4025 Eur. Výhodná ponuka platí pre zákazníkov v Bratislavskom kraji. Využiť ju môžu bytové domy i domácnosti. Dokonca aj chaty, ak v nich máte trvalý pobyt. Maximálna výška dotácie je 3500 Eur, ale v prípade, že prestanete celkom využívať tuhé palivá, máte nárok na zvýhodnenie vo výške 15 %.

Vďaka dotácii môžete mať na streche zdroj zelenej energie aj vy. A ak hľadáte spoľahlivého partnera pre vybudovanie fotovoltiky, D&D Energy je tu pre vás. Kontaktujte nás.