fbpx
Sledujte nás:

No products in the cart.

No products in the cart.

AIKO Solar A500-MAH60Mb – FULLBLACK– účinnosť až 22,6%

135,00  s DPH

Tento sériovo vyrábaný panel dosahuje najvyššiu účinnosť na svete, až 22,6%. AIKO Neostar 2S je vysoko výkonný panel, ktorý dosahuje špičkovú účinnosť vďaka použitiu solárnych článkov All-Back-Contact (ABC) vyvinutých spoločnosťou AIKO.

datasheet

Tento tovar je skladom

Predpokladané dodanie 23.09.–24.09.

AIKO Solar je popredná spoločnosť v oblasti fotovoltickej technológie, ktorá sa špecializuje na výrobu vysokovýkonných solárnych článkov a panelov.

Spoločnosť je známa svojimi pokročilými technológiami, ako sú N-Type ABC články, ktoré zvyšujú účinnosť a spoľahlivosť solárnych panelov. 

Tento panel ponúka účinnosť až 22.6% na plochu okolo 2m2. Teplotný koeficient pre tento panel je iba -0.26%/°C, čo znamená, že teplota má minimálny vplyv na výkon panelu.

Panel využíva technológiu ABC vyvíjanú priamo od firmy AIKO Solar. Skratka ABC v tomto kontexte znamená „All Back Contact“ (všetky kontakty vzadu). Ide o dizajn, kde všetky elektrické kontakty sú umiestnené na zadnej strane solárneho článku, čo zvyšuje účinnosť konverzie svetla na elektrinu.

Ocenenia firmy AIKO Solar Energy

Firma AIKO Solar za rok 2023 získala viacero významných ocenení, ktoré reflektujú ich inovácie a záväzok k udržateľnosti. Medzi najdôležitejšie patria:

  • Intersolar Award 2023 – V rámci tejto prestížnej ceny boli ocenené ABC moduly od Aiko Solar za ich inovatívnu technológiu, ktorá využíva pasivujúce kontakty a architektúry zadného kontaktu. Panely dosahujú výkon 620W pri účinnosti 24%, čo je výrazne nad priemerom dostupných solárnych panelov

  • ESG Transparency Award 2023 – Toto ocenenie bolo udelené za vynikajúcu transparentnosť v oblasti environmentálneho, sociálneho a správneho reportovania. Aiko Solar bolo ocenené za svoje udržateľné a etické praktiky, pričom dosiahlo najvyššiu úroveň hodnotenia “Excellent” za svoju ESG správu
  • Red Dot Design Award 2023 – Toto ocenenie, ktoré je známe svojou prísnou selekciou a vysokými nárokmi na dizajn a inováciu, uznalo technologickú dokonalosť a estetiku produktov od Aiko Solar. Moduly ABC od Aiko Solar boli ocenené za ich inovatívnu konštrukciu a vysokú účinnosť, dosahujúcu až 24%. Technológia All Back Contact (ABC) eliminuje tiene od mriežkových liniek, čo umožňuje čistý a moderný vzhľad, ideálny pre rôzne stavebné projekty